Doden schietpartij Dordrecht: 8, 12 en 35 jaar

Doden schietpartij Dordrecht: 8, 12 en 35 jaar
09-09-2019 23:27 | Binnenland | auteur ANP

DORDRECHT - De drie personen die zijn omgekomen door de schietpartij in een woning in Dordrecht zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar en de 35-jarige vader, aldus het Openbaar Ministerie. Een 28-jarige vrouw, die ook in de woning was, is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie, die uitgaat van een gezinsmoord.

De schietpartij vond rond 18.30 uur plaats in een woning aan de Heimerstein in de wijk Sterrenburg. De Dordtse burgemeester Wouter Kolff bracht maandagavond een bezoek aan wijk. "Het is een heel hechte buurt. Kinderen spelen hier met elkaar. De buurt is in shock", zei de Dordtse burgemeester Wouter Kolff die maandagavond naar de wijk ging.

Op basisschool Het Kristal, in dezelfde straat, kwamen leraren en overig personeel maandagavond bij elkaar. "We lichten de ouders zelf in", was het enige dat een van hen na afloop van het besloten overleg kwijt wilde.

Dinsdagochtend komt de driehoek van burgemeester, politie en justitie bijeen voor overleg. Omdat een agent betrokken is bij de schietpartij doet ook de Rijksrecherche onderzoek, meldt het OM.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden