Clicky

 
Transport Online - Doden schietpartij Dordrecht: 8, 12 en 35 jaar

Doden schietpartij Dordrecht: 8, 12 en 35 jaar

Doden schietpartij Dordrecht: 8, 12 en 35 jaar
09-09-2019 23:27 | Binnenland | auteur ANP

DORDRECHT - De drie personen die zijn omgekomen door de schietpartij in een woning in Dordrecht zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar en de 35-jarige vader, aldus het Openbaar Ministerie. Een 28-jarige vrouw, die ook in de woning was, is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie, die uitgaat van een gezinsmoord.

De schietpartij vond rond 18.30 uur plaats in een woning aan de Heimerstein in de wijk Sterrenburg. De Dordtse burgemeester Wouter Kolff bracht maandagavond een bezoek aan wijk. "Het is een heel hechte buurt. Kinderen spelen hier met elkaar. De buurt is in shock", zei de Dordtse burgemeester Wouter Kolff die maandagavond naar de wijk ging.

Op basisschool Het Kristal, in dezelfde straat, kwamen leraren en overig personeel maandagavond bij elkaar. "We lichten de ouders zelf in", was het enige dat een van hen na afloop van het besloten overleg kwijt wilde.

Dinsdagochtend komt de driehoek van burgemeester, politie en justitie bijeen voor overleg. Omdat een agent betrokken is bij de schietpartij doet ook de Rijksrecherche onderzoek, meldt het OM.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden