Transport Online - Frits Wester reageert op ophef na 'dronken' televisieoptreden

Frits Wester reageert op ophef na 'dronken' televisieoptreden

Frits Wester reageert op ophef na 'dronken' televisieoptreden
08-09-2019 23:22 | Binnenland | auteur ANP

Nadat Frits Wester zondagavond verscheen in een aflevering van RTL Nieuws, kwamen er veel reacties op het ogenschijnlijk 'dronken' televisieoptreden van de politiek commentator. Tegenover Shownieuws reageert Wester echter: "Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Ik was gewoon heel erg moe en ik moest ineens snel voor de camera staan. Het had inderdaad strakker gekund, dat geef ik meteen toe."

Frits was in Italië voor een interview met Geert Wilders, maar leek in de uitzending erg over zijn woorden te struikelen. Ook leek hij erg trillerig en leek het alsof hij zich moest vasthouden aan de reling. Kijkers maakten zich dan ook flink zorgen. Mensen vroegen zich af of Wester stomdronken was of last had van zijn gezondheid. Op sociale media kwamen er dan ook veel vragen over de verschijning van de commentator.

RTL liet weten dat ze in gesprek gaan met Wester. "Frits is in Italië voor een interview met Geert Wilders. De uitzending was inderdaad niet zoals wij gewend zijn. We gaan daarover met Frits in gesprek."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,321

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions