Clicky

 
Transport Online - DB Schenker België moderniseert wagenpark met 75 nieuwe trailers

DB Schenker België moderniseert wagenpark met 75 nieuwe trailers

DB Schenker België moderniseert wagenpark met 75 nieuwe trailers
06-09-2019 12:13 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

MECHELEN - DB Schenker investeert in de verdere ontwikkeling van de Belgische wegtransportdivisie, onder meer door het moderniseren van het wagenpark. De komende weken worden er stapsgewijs in totaal 75 nieuwe trailers geleverd in de landtransportvestiging in Mechelen. Deze zullen ingezet worden vanuit België in het internationaal groupage network over heel Europa.

Patrick Bellen, Branch Manager Landtransport in Mechelen: “Omdat we continu investeren in de toekomst en aan de wensen van onze klanten willen tegemoetkomen, vernieuwen we ons trailerwagenpark. Deze opleggers nemen we in gebruik voor een lange termijn leasing via TIP.”

TIP is een internationale leverancier van trailers. Jan Snissaert, Key Account Manager Benelux: “We hebben een lange historie met DB Schenker en werken al geruime tijd samen. Ook in andere landen leverden we recent nieuwe trailers. We zijn blij dat we DB Schenker ook hier weer mogen ondersteunen.”

TIP overhandigde de eerste trailer op dinsdag 3 september 2019 aan Patrick Bellen en Peter Vermeiren, Fleet Coördinator. Peter: “De trailers worden ingezet voor onze drie wegstransportvestigingen in Zwevegem, Mechelen en Eupen. Ze worden onmiddellijk in gebruik genomen voor de dagelijkse nationale en internationale distributie. De trailers zijn uitgerust met een modern trackingsysteem waardoor het zeer gemakkelijk wordt om de historiek van de trailers na te gaan en het trailergebruik te analyseren. Hierdoor kunnen we de beladingsgraad verbeteren. We kunnen de trailers perfect lokaliseren en de zendingen van onze klanten beter opvolgen.”

Foto's

  • J.Roeland
    ROS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,947
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats