KLM schrapt zes vluchten vanwege acties

KLM schrapt zes vluchten vanwege acties
03-09-2019 22:54 | Arbeidsvoorwaarden | auteur ANP

AMSTELVEEN - KLM schrapt woensdag zes Europese vluchten vanwege werkonderbrekingen door grondpersoneel en de cateringservice (KCS) van de luchtvaartmaatschappij. Zij leggen tussen 08.00 en 10.00 uur het werk neer in een cao-conflict met KLM. De betrokken passagiers worden rechtstreeks benaderd en omgeboekt. Verder verwacht KLM dat er vertragingen zullen optreden.

Volgens KLM zal het meenemen van ruimbagage niet mogelijk zijn op Europese vluchten die aankomen of vertrekken van Schiphol tussen 07.30 en 10.00 uur. Tevens roept KLM passagiers op om de handbagage tot een minimum te beperken om te voorkomen dat deze vanwege ruimtegebrek niet kan worden meegenomen.

KLM betreurt de gang van zaken en hoopt hiermee haar passagiers tegemoet te komen en de impact van de staking tot een minimum te beperken door zoveel mogelijk passagiers te blijven vervoeren. Er is een kosteloze 'rebook policy' opgezet voor passagiers die niet zonder ruimbagage willen reizen.

Daarnaast zal er als gevolg van de aangekondigde werkonderbreking bij KCS op vluchten die vertrekken van Schiphol tussen 07.30 en 10.00 uur minimaal gecaterd worden, aldus KLM. De maatschappij adviseert reizigers goed de informatie te volgen op de website en app.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden