Clicky

 
Transport Online - DACHSER Waddinxveen viert koperen jubileum

DACHSER Waddinxveen viert koperen jubileum

DACHSER Waddinxveen viert koperen jubileum
02-09-2019 17:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WADDINXVEEN - DACHSER Rotterdam Logistics Center gevestigd in Waddinxveen viert zijn 12,5 jarig jubileum. De logistieke dienstverlener opende aldaar op 1 maart 2007 zijn vestiging in Nederland. De officiële oprichting van DACHSER Netherlands B.V. vond plaats op 10 januari 1975 in het Gelderse Zevenaar.

Het was aan Aat van der Meer, de huidige Managing Director van DACHSER in de Benelux, om in het westen voet aan de grond te krijgen. Van der Meer werkte voorheen bij een andere logistieke dienstverlener, maar het DACHSER DNA bleek interessante kansen te bieden.Samen met een aantal collega´s met wie hij jarenlang had samengewerkt bij zijn vorige werkgever, waaronder Edwin Vermeulen en John van den Berg, stapte hij over om een nieuw DACHSER kantoor op te bouwen in het westen van het land. En Waddinxveen bleek hierbij de perfecte locatie: centraal in de Randstad, dichtbij de Rotterdamse haven en met goede verbindingen naar de grote steden. Met de realisatie van deze locatie kwam er in Zevenaar weer ruimte voor verdere groei.

De vestiging in Waddinxveen startte maart 2007 met 16 medewerkers en 3.000 vierkante meter loodsruimte. Anno september 2019 is het personeelsbestand gegroeid naar circa 200 medewerkers. In 2010 en 2013 breidde de vestiging in totaal met meer dan 24.000 vierkante meter uit voor crossdocking en warehousing. In 2017 nam DACHSER het kantoorpand, loods en parking naast het huidige pand van het DACHSER Logistics Centre Rotterdam in gebruik. Door de uitbreidingen beschikt de logistieke dienstverlener nu over een terrein met een totale oppervlakte van circa 68.000 vierkante meter, waarvan 33.000 vierkante meter loodsruimte. Door de toenemende groei, mede op de gebied van warehousing, worden er in Waddinxveen opnieuw plannen gemaakt voor verdere uitbreidingen.

Volgens Edwin Vermeulen, General Manager van DACHSER Waddinxveen, heeft de logistieke dienstverlener de aanhoudende groei voornamelijk te danken aan de toegewijde werknemers binnen DACHSER. ‘’DACHSER wordt gekenmerkt door de sterke band tussen de werknemers, net als in een familie. We noemen dit het DACHSER DNA’’, zegt Vermeulen. ‘’Daarbij zijn wij een van de weinige logistieke dienstverleners die nog echt investeren in een persoonlijke relatie met haar klanten. Daar hechten wij enorm veel waarde aan.’’

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,984
Diesel1,608

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions