Transport Online - 'Beste zangers' best bekeken op laatste zomerdag

'Beste zangers' best bekeken op laatste zomerdag

'Beste zangers' best bekeken op laatste zomerdag
01-09-2019 09:46 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Op de laatste zaterdag voor het nieuwe televisieseizoen echt losbarst was NPO 1 spekkoper. Met de tweede aflevering van Beste zangers trok de zender bijna 1,1 miljoen kijkers, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ook de start van een nieuwe reeks Dit was het nieuws deed het met een miljoen kijkers ook goed.

De echte krachtmeting met de commerciëlen begint volgende week als ook RTL 4 en SBS6 met grote amusementsshows op de proppen komen. RTL 4 trekt Dancing with the Stars uit de mottenballen en SBS6 presenteert een nieuwe reeks Ik hou van Holland, samen met Linda de Mol overgenomen van RTL.

Op RTL 4 begon zaterdag overigens al wel een nieuw programma: Taboe. Daarin gaat de Vlaamse cabaretier Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor en lacht met mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen. Het programma trok ruim 577.000 kijkers. Naar een herhaling van Oh wat een jaar keken daarvoor 621.000 mensen.

SBS6 zette op de laatste zaterdag van het 'zomerreces' een film in. Night at the Museum: Secret of the Tomb trok gemiddeld 359.000 kijkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions