100.000ste DAF van nieuwste generatie CF en XF voor Groep Gheys

100.000ste DAF van nieuwste generatie CF en XF voor Groep Gheys
31-08-2019 20:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

EINDHOVEN - Bij DAF Trucks in Eindhoven kwam afgelopen vrijdag de 100.000ste truck van de nieuwste generatie CF en XF van de band. Nooit eerder in de geschiedenis van de onderneming werd die mijlpaal zo snel bereikt. De 100.000ste truck, een DAF XF 450 4x2 FT Super Space Cab, werd feestelijk afgeleverd aan het Belgische Groep Gheys in Mol.

De eerste exemplaren van de huidige generatie CF en XF kwamen in juli 2017 van de band. Sindsdien werden bij DAF Trucks in Eindhoven en Leyland Trucks in Groot-Brittannië maar liefst 100.000 exemplaren geproduceerd.

“Dat we deze mijlpaal zo snel bereikt hebben, zegt iets over de kwaliteit en efficiency van deze nieuwste generatie vrachtwagens”, aldus DAF Trucks president-directeur Harry Wolters. “Onze klanten prijzen de betrouwbaarheid, de zuinigheid, de lage operationele kosten en niet te vergeten het toonaangevende chauffeurscomfort. DAF is in Europa niet voor niets de nummer 1 in trekkers.”

De 100.000ste truck werd feestelijk afgeleverd aan de Belgische Groep Gheys , gespecialiseerd in bulk- en containertransport. “We hebben een lange historie met DAF Trucks”, stelt mede-eigenaar Luc Gheys. “De eerste vrachtwagen die mijn vader midden jaren zestig in gebruik nam, was een tot verhuiswagen omgebouwde DAF bus. In navolging van mijn vader hebben we sinds 2015 ook DAF in onze vloot opgenomen. De ervaringen met de trucks van DAF en dealer Lavrijsen uit Geel, zijn altijd uitstekend geweest. We hebben daarom anno 2019 zo’n 80 DAF trucks in onze vloot - en breiden dat aantal dit jaar verder uit met nog eens 25 trucks.”NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,457

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden