Transport Online - 1,5 miljoen kijkers voor finale slimste mens

1,5 miljoen kijkers voor finale slimste mens

1,5 miljoen kijkers voor finale slimste mens
31-08-2019 09:56 | Showbizz | auteur Redactie

HILVERSUM - De finale van de televisiequiz De slimste mens heeft vrijdag ruim 1,5 miljoen kijkers getrokken. Zij zagen hoe EenVandaag-presentator en oud-schaatser Rob Hadders er met de winst vandoor ging.

Het kijkersaantal is vergelijkbaar met de zomerreeks van vorig jaar toen eveneens 1,5 miljoen kijkers naar de eindstrijd keken. De wintereditie trekt steevast iets meer kijkers. In januari zagen bijna 2 miljoen mensen Pieter Hein van Mulligen winnen.

De slimste mens was vrijdag het best bekeken programma van de dag. De eerste aflevering van het tweede seizoen van The Voice Senior op RTL 4 was een goede nummer twee met 1,47 miljoen kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het NOS Journaal van 20.00 uur volgt met 1,4 miljoen.

Naar de bekendmaking van de gaststad van het Eurovisiesongfestival keken even voor het middaguur 207.000 mensen op NPO 1 en nog eens 24.000 via NPO 2. In het korte filmpje kondigde songfestivalwinnaar Duncan Laurence aan dat het evenement volgend jaar neerstrijkt in Rotterdam.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen