Transport Online - Groot Zevert Internationaal Transport Eibergen overgenomen door Hendrie Dijk en Jan Schuttert

Groot Zevert Internationaal Transport Eibergen overgenomen door Hendrie Dijk en Jan Schuttert

Groot Zevert Internationaal Transport Eibergen overgenomen door Hendrie Dijk en Jan Schuttert
29-08-2019 12:20 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

EIBERGEN - Groot Zevert Internationaal Transport uit Eibergen is per 26 augustus overgenomen door Hendrie Dijk, directeur Varkenshandel Dijk, en Jan Schuttert, directeur Handelshuis Schuttert.

De vorige eigenaren Leo en Matthy Groot Zevert zagen zich helaas om gezondheidsredenen genoodzaakt hun transportbedrijf te beëindigen of over te dragen. Zij zagen in Hendrie Dijk en Jan Schuttert een opvolging die de continuïteit van het bedrijf zou waarborgen. Hendrie Dijk zal namens de nieuwe eigenaren als bestuurder naar voren treden.

Groot Zevert Internationaal Transport is een vooruitstrevende onderneming,  gespecialiseerd in het hoogwaardig transport van levende dieren, hieronder biggen, varkens, zeugen, kalveren, koeien en schapen. Tevens omvatten de activiteiten een centraal verzamelpunt voor Rundvee.

De  overname van dit bloeiende transportbedrijf biedt voor Dijk en Schuttert, die met name in de varkenssector hun sporen verdiend hebben, prachtige perspectieven. Het bedrijf kenmerkt zich door een onafhankelijke positie in de markt. Vele handelspartijen, slachterijen alsmede particuliere vee-varkenshouders maken naast elkaar gebruik van de geboden diensten.

Deze onbetwiste onafhankelijke opstelling van het bedrijf Groot Zevert zal volgens de nieuwe eigenaren ook de nadrukkelijk gerespecteerde, herkenbare basis blijven om verdere groei en optimalisatie te realiseren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions