Culemborger (30) overleden na klappen op hoofd

Culemborger (30) overleden na klappen op hoofd
28-08-2019 12:21 | Binnenland | auteur ANP

CULEMBORG - Een 30-jarige man uit Culemborg is zondag overleden na een zware mishandeling. De politie meldde dat woensdag. Een 27-jarige man, ook een Culemborger, is aangehouden omdat hij het slachtoffer enkele keren op zijn hoofd zou hebben geslagen.

De ruzie ontstond in de nacht van vrijdag op zaterdag toen beiden met een aantal vrienden bij een van hen thuis waren. Het slachtoffer raakte na de klappen op zijn hoofd buiten bewustzijn en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed hij zondag aan zijn verwondingen.

De 27-jarige verdachte is opgepakt, gehoord en daarna weer vrijgelaten. Hij blijft wel verdachte. Dinsdag is sectie op het lichaam verricht, maar de politie wil daar geen mededelingen over doen.

Burgemeester Gerdo van Grootheest van Culemborg spreekt van "een vreselijke gebeurtenis met een zeer trieste afloop". De gemeente heeft contact met de familie van het slachtoffer.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden