Transport Online - Sectie dode man speeltuin Assen: geen directe doodsoorzaak gevonden

Sectie dode man speeltuin Assen: geen directe doodsoorzaak gevonden

Sectie dode man speeltuin Assen: geen directe doodsoorzaak gevonden
27-08-2019 16:32 | Misdaad | auteur Redactie

ASSEN - Het NFI heeft sectie verricht in het onderzoek naar de dood van de 32-jarige man uit Assen, die op 24 augustus in een speeltuin in de wijk Peelo in Assen overleed. Uit de eerste bevindingen is geen direct zekere doodsoorzaak vast te stellen, meldt het OM dinsdag. De overige onderzoeksresultaten zijn nog niet bekend. Dit kan nog enige tijd duren.

In het belang van alle betrokkenen wil het OM duidelijkheid geven over de aanleiding voor het handelen van de vijf aangehouden mannen richting de 32-jarige man.

Voldoende feiten voor zedenmisdrijf

Uit het politieonderzoek zijn voldoende feiten bekend geworden die wijzen op een zedenmisdrijf in de speeltuin waar de overledene bij betrokken was. Vanwege de privacy van betrokkenen doen wij verder slechts beperkt mededelingen over dit lopende onderzoek.

De vijf mannen, die eerder waren aangehouden, zijn inmiddels in vrijheid gesteld. Zij blijven vooralsnog verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man.

Op het moment dat verdere onderzoeksresultaten bekend zijn zal de officier van justitie beslissen of de verdachten al dan niet vervolgd zullen worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,564

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen