Transport Online - Politie zichtbaar aanwezig in Assen

Politie zichtbaar aanwezig in Assen

Politie zichtbaar aanwezig in Assen
25-08-2019 10:17 | Misdaad | auteur ANP

ASSEN - De politie is zondag zichtbaarder aanwezig in de woonwijk Peelo in Assen, waar zaterdag in een speeltuin een man om het leven kwam.

"We kunnen ons voorstellen dat er nog vragen leven bij de bewoners van de wijk", aldus een woordvoerster van de politie.

De identiteit van de overleden man is nog niet bekend gemaakt. Dat geldt ook voor de vijf mensen die werden opgepakt. Volgens de politie waren de vijf zaterdag in de speeltuin op de man afgegaan omdat ze hem verdachten van een zedendelict. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar wat er precies in de speeltuin is gebeurd.

Ook de gemeente is zondag nog met welzijnswerkers actief in de wijk, aldus een woordvoerder. "Wij bieden ondersteuning aan de wijkbewoners en peilen wat de gevoelens zijn." Zaterdagmiddag bezocht burgemeester Marco Out de wijk waar het incident plaatshad. Ook werd toen door Slachtofferhulp, familierechercheurs, de wijkagent en welzijnswerk afspraken gemaakt over de verdere nazorg aan alle betrokkenen.

Door het mooie weer zaten zaterdag veel mensen buiten, waardoor de kans groot is dat veel mensen iets hebben meekregen van het gewelddadige incident.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,822
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions