Transport Online - DAF CF 430 6x2 voor Jonkman Transporten

DAF CF 430 6x2 voor Jonkman Transporten

DAF CF 430 6x2 voor Jonkman Transporten
23-08-2019 16:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HASKERHORNE - Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF CF 430 6x2 aan Jonkman Transporten in Haskerhorne. 

Al ruim 50 jaar is Jonkman Transporten actief in transport. Jonkman is met zijn transportbedrijf gevestigd in Haskerhorne. In algemene zin vervoeren zij alles wat getransporteerd kan worden. Jonkman vervoert bijvoorbeeld zowel bulk als stukgoed. Het werkgebied waarin Jonkman Transporten voornamelijk rijdt is West-Europa. De Jonkman Transporten trucks rijden in zowel de Benelux als in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.

De DAF CF 430 6x2 is uitgevoerd met een cabine-ophanging luchtgeveerd en hierop een ruime Space Cab. Op het cabine-dak zijn 2 lange luchthoorns geplaatst met 2 zwaailampen en flitsers. En hiernaast zijn in de grill twee flitsers gebouwd welke worden aangestuurd met 3 schakelaars. Daarnaast is de DAF CF 430 opgebouwd met een Palfinger kraan door Rondaan uit Berlikum. Als laatste is het cabine exterieur is gespoten in de bedrijfskleuren van Jonkman Transporten.

De kleurafwerking van het cabine interieur van de DAF CF 430 6x2 is in Dark Sand. Met de decoratie kleur van het cabine-interieur in Black Rock. Warme interieur kleuren waarin de chauffeur zich thuis zal voelen. Daarnaast mag de chauffeur plaats nemen in een Luxury Air chauffeurstoel. Met voor hem een zwart Soft grip-stuurwiel.

Niet alleen bezit de DAF CF 430 een Automatische temperatuurregeling en Airco. Maar ook een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer. Daarnaast kan de chauffeur met gemak gebruikmaken van een elektrisch bedienbaar aluminium dakluik.

In de DAF CF 430 6x2 is een Fleet Management Systeem Connector gebouwd. Met voor de communicatie een Truck Phone, een 27 MC met een luidsprekersysteem en 2 luidsprekers. Met daarnaast een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS, en een Driver Performance Assistent. De Driver Performance Assistent (DPA) is een interactief programma waarmee de chauffeur wordt getraind om de meest kostenefficiënte rijstijl te bereiken.

Voor de veiligheid van de chauffeur is de DAF CF 430 6x2 in het bezig van een Lane Departure Warning System en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Met voor de omstanders een Achteruitrijsignalering.

De DAF CF 430 is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Met daarnaast een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen, met handmatige bediening Full-versie. Met een achterasverhouding van 2,38. Eco brandstof met daarnaast Standaard Transport Full-Versie.

Foto's

 • J.Roeland
  Hans de Waal
 • Simons Transport
  Simons Transport
 • Jowitra
  Jowitra
 • C. Timmer Transport
  C. Timmer Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,822
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions