Transport Online - Gezochte Aldijr Marlin eerder betrokken bij schietincident

Gezochte Aldijr Marlin eerder betrokken bij schietincident

Gezochte Aldijr Marlin eerder betrokken bij schietincident
22-08-2019 12:23 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - De politie is nog steeds op zoek naar de 22-jarige Aldijr Marlin. Hij wordt verdacht van het doodschieten van de 25-jarige Gino Oliveira op 3 juli van dit jaar aan de Westkousdijk. Uit politieonderzoek blijkt dat Marlin betrokken is geweest bij een eerder schietincident op 1 juli op het Henegouwerplein, meldt de politie donderdag.

Op 1 juli kwam bij de politie een melding binnen dat er eerder op de avond schoten waren gehoord op het Henegouwerplein. Bij onderzoek werd een patroon gevonden maar ontbraken verdere sporen naar betrokkenen. Uit het lopende onderzoek naar de dood van Oliveira is het vermoeden ontstaan dat er op 1 juli op Aldijr Marlin is geschoten door een 21-jarige Rotterdammer, die daarvoor op 20 augustus is aangehouden. Na de aanhouding werd bij de doorzoeking van de woning waar de 21-jarige verdachte verbleef een geladen vuurwapen aangetroffen. De politie onderzoekt het verband tussen de schietincidenten van 1 juli en 3 juli.

De politie zet de zoektocht naar Aldijr Marlin voort. Marlin is 1.76 meter lang, heeft zwart kroeshaar en donkerbruine ogen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions