Johan van 't Blik (53), directeur Jan van 't Blik Transportservice, overleden

Johan van 't Blik (53), directeur Jan van 't Blik Transportservice, overleden
21-08-2019 10:41 | Transport | auteur Redactie

AKKRUM - Op zondag 18 augustus 2019 is Johan van 't Blik op 53-jarige leeftijd overleden. Johan was sinds december vorig jaar ziek. Johan van 't Blik was directeur van Van 't Blik Groep uit Akkrum. Hieronder vallen meerdere bedrijven waaronder Jan van 't Blik Transportservice en Van 't Blik Truck en Trailer Care Akkrum en Heerenveen.

"Wij zijn enorm verdrietig, het is zo oneerlijk, maar we zijn ook blij dat meer pijn hem bespaard is gebleven. Dankbaar zijn we allemaal voor wat hij voor ons betekend heeft", laat de famillie van 't Blik weten.

Werknemers van het bedrijf laten weten: "Wij herinneren hem als een fijne, betrokken en nuchtere werkgever en collega die met zijn inzet en toewijding van grote betekenis is geweest voor ons en het bedrijf. Wij zullen hem heel erg missen."

Jan van't Blik Transportservice is een bedrijf dat opgericht is in 1971 en is gestart in het zogenaamde bulk-transport. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een onderneming dat een veelzijdigheid van nationale- en internationale transportoplossingen biedt.

Johan van 't Blik zal in besloten kring gecremeerd worden.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,452

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden