Clicky

 
Transport Online - Talpa trekt stekker uit Utopia

Talpa trekt stekker uit Utopia

Talpa trekt stekker uit Utopia
20-08-2019 13:16 | Showbizz | auteur ANP

LAREN - Na zes jaar en 1554 afleveringen komt er een einde aan Utopia. De huidige vijftien deelnemers aan het realityprogramma op SBS6 kregen het nieuws dinsdagochtend te horen, meldt Talpa. Eind december is er een finale, die één winnaar moet opleveren.

Utopia ging op 31 december 2013 van start op een verlaten terrein bij Laren. Het oorspronkelijke plan was om in een jaar tijd een ideale samenleving te creëren. Maar uiteindelijk werd het programma telkens met een jaar verlengd, totdat het terrein in mei 2018 niet langer kon worden gehuurd. Op een nabijgelegen stuk grond werd daarop Utopia 2 gestart.

Het programma is volgens Talpa uitgegroeid tot "een spraakmakende realityreeks", maar wordt stopgezet "omdat SBS6 een nieuwe fase ingaat". Welk programma in het tijdslot van Utopia wordt uitgezonden, wordt nog bekendgemaakt.

Momenteel is Utopia iedere werkdag van 19.30 uur tot 20.30 te zien. Vanaf 26 augustus verandert de uitzendtijd en wordt het programma uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats