Transport Online - Ford Trucks sluit overeenkomst met TIP Trailer Services voor aftersalesdiensten in West-Europa

Ford Trucks sluit overeenkomst met TIP Trailer Services voor aftersalesdiensten in West-Europa

Ford Trucks sluit overeenkomst met TIP Trailer Services voor aftersalesdiensten in West-Europa
20-08-2019 10:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Naar aanleiding van het succes van de nieuwe truck F-MAX, winnaar van de prijs ‘International Truck of the Year’, kent Ford Trucks een stijgende groei en heeft het een overeenkomst getekend met TIP Trailer Services voor de uitbreiding van zijn aftersalesnetwerk in West-Europa.

Nadat het bedrijf zich heeft gevestigd in het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en Turkije, blijft Ford Trucks het aantal nieuwe dealers in de Europese markt uitbreiden. Tegelijkertijd worden de inspanningen versneld om in 2020 uit te breiden naar 51 landen. In navolging van het internationale succes van de nieuwe truck F-MAX, die voor het eerst te zien was op de IAA Hannover Commercial Vehicles Show en de prijs ‘International Truck of the Year’ in de wacht sleepte, heeft Ford Trucks een overeenkomst gesloten om het aantal servicevestigingen in West-Europa snel uit te breiden.

Op basis van de overeenkomst die Ford Trucks en TIP Trailer Services tekenden, zal TIP garantieservices en onderhoud voor Ford Trucks in de regio aanbieden. In Nederland zal Toscon Trailer Service, onderdeel van TIP, op de locatie in Maasdijk starten met deze service.

Over de samenwerking zegt Vice President Serhan Turfan van Ford Trucks het volgende: “Wereldwijd groeit Ford Trucks snel als een bedrijf dat zijn 60 jaar ervaring combineert met de mogelijkheid om efficiënt te produceren voor verschillende markten. De wereldwijde waardering en aandacht voor de F-MAX, die we vanaf nul hebben opgebouwd, was een belangrijke drijvende kracht achter de uitbreiding van onze internationale groeidoelstellingen. Parallel aan onze groeidoelstelling op de West-Europese markten zal de samenwerking met TIP Trailer Services aanzienlijk bijdragen aan ons streven naar continue klantenondersteuning. We geloven dat deze samenwerking voor beide partijen zeer vruchtbare resultaten zal opleveren.”

De Chief Operating Officer Paul Beadle van TIP Trailer Services geeft aan: “We zijn erg blij met het aangaan van deze samenwerking en kijken uit naar het ondersteunen van Ford trucks bij hun strategische groeitraject in West-Europa. We denken dat dit voor beide partijen een geweldige samenwerking vormt die vele voordelen zal opleveren.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions