Clicky


 


Nieuwe tautliner voor Boerstal Transport Service uit Haps

Nieuwe tautliner voor Boerstal Transport Service uit Haps
16-08-2019 19:07 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HAPS - Aan Willem Boerstal van Boerstal Transport Service uit Haps leverde Wezenberg Trailers een 3-asser gestuurde tautliner af. De oplegger is voorzien van de mogelijkheid om een meeneemheftruck mee te nemen aan de achterzijde.

Tevens is de oplegger af fabriek voorzien van het Load Strap systeem, waardoor de spanbanden om de lading te zekeren makkelijk en snel vast gezet kunnen worden.

Daarnaast zijn er door de monteurs van Wezenberg diverse aanpassingen gedaan om de oplegger aan te passen aan de wensen van de klant.

Zo werden er aan de rechterzijde twee ruime RVS kisten geplaatst, werd de eerste as hefbaar gemaakt en werd er een automatisch vetsmeersysteem geïnstalleerd. Tevens werd er in de laadruimte LED verlichting aangebracht.

Boerstal Transport Service is een all round logistieke dienstverlener, die beschikt over een gevarieerd wagenpark. Het wagenpark bestaat uit tien voertuigen, allen voorzien van een tautliner opbouw. Uniek zijn de voertuigen van 3,5 ton GVW met tautliner opbouw.

Foto's

  • Wezenberg
    Wezenberg

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats