Clicky

 
Transport Online - easyJet vervoert 60 miljoenste passagier vanaf Schiphol

easyJet vervoert 60 miljoenste passagier vanaf Schiphol

easyJet vervoert 60 miljoenste passagier vanaf Schiphol
14-08-2019 17:00 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - easyJet heeft gisteren de 60 miljoenste passagier verwelkomd sinds easyJet’s eerste vlucht op Schiphol in 1996. De 60 miljoenste passagier zat op een vlucht naar de Kroatische stad Pula, één van easyJet’s nieuwste zomerbestemmingen vanaf Schiphol.

Alle passagiers van vlucht EJU7955 werden bij de gate feestelijk ontvangen. Danique Kranenborg was blij verrast dat zij easyJet’s 60 miljoenste passagier op Schiphol was en ontving van William Vet, Country Manager easyJet Nederland, een reischeque voor twee retourtickets naar keuze.

Danique Kranenborg: “Wat super leuk dit, we zijn op weg naar Pula om daar mijn ouders op te zoeken, die zitten daar al een weekje vakantie te vieren. We zijn er zelf nog nooit geweest, we gaan ook nog even goed nadenken naar welke bestemming we willen gaan met de tickets die we cadeau hebben gekregen, er is zoveel keus!’

William Vet zegt: "60 miljoen passagiers vervoeren is natuurlijk een ontzettend mooie mijlpaal en toont de reislust van de Nederlander en de behoefte waar easyJet in voorziet. Luchthaven Schiphol is voor ons een belangrijke luchthaven. Door de inzet van grotere en milieuvriendelijke vliegtuigen kunnen we ons aanbod op Schiphol blijven ontwikkelen. In 2015 hebben we een basis geopend op Schiphol waardoor we onze verschillende doelgroepen passagiers een breed vluchtaanbod en tijden kunnen aanbieden."

Breed aanbod bestemmingen

Vanaf Schiphol zijn 46 bestemmingen direct met easyJet te bereiken. Hierdoor is er voor elk type reiziger wel een passende bestemming. Zo kunnen zakenreizigers naar economisch belangrijke steden vliegen en kunnen passagiers in het zomerseizoen op reis voor culturele citytrips zoals Wenen of Rome of naar een mooie zonbestemmingen als Verona. Ook vliegt easyJet in de winter naar wintersportbestemmingen zoals Salzburg en Genève en naar de winterzon in Hurghada of Agadir.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,430
Diesel2,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden