Clicky

 
Transport Online - Eerste vier Mercedes-Benz Antos trucks voor distributeur Steenbergen

Eerste vier Mercedes-Benz Antos trucks voor distributeur Steenbergen

Eerste vier Mercedes-Benz Antos trucks voor distributeur Steenbergen
14-08-2019 14:11 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BODEGRAVEN - Steenbergen uit Bodegraven heeft een order geplaatst van vier Antos 1835 LS 4x2-trekkers voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. De order betekent de entree van de Antos in het wagenpark van Steenbergen. Met 22 Actros-trucks is Mercedes-Benz al goed vertegenwoordigd in het wagenpark. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) is de vaste mobiliteitspartner van Steenbergen.

Binnenkort wordt het wagenpark van Steenbergen uitgebreid met vier nieuwe Antos 1835 LS 4x2-trucks. De order werd onlangs geplaats bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Alle vier de trekkers zijn uitgevoerd met een M-ClassicSpace-cabine. Het zijn de eerste Antos-vrachtwagens voor het bedrijf, dat al over 22 Actros-trucks beschikt. De trucks zijn uitgerust met Active Brake Assist 4, Attention Assist en spoorassistent. Het hart van de truck wordt gevormd door de schone Euro 6-motor met 260 kW (350pk).

De chauffeur wordt ondersteund in zijn dagelijkse werkzaamheden door de standaard volautomatische PowerShift-versnellingsbak. De vrachtwagens die worden geleverd door Mercedes-Benz Dealer Bedrijven worden onder meer ingezet voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Steenbergen verzorgt zelf de opbouw die de Antos-vrachtwagens geschikt maken voor dit ADR-transport.

Steenbergen is een distributeur uit Bodegraven, Zuid-Holland. Het bedrijf is opgericht in 1907. Steenbergen is gespecialiseerd in de 24-uursdistributie binnen de Benelux van zendingen boven het pakketsegment. In totaal heeft het transportbedrijf vijf crossdockcentra van samen 18.000 vierkante meter. Naast de Nederlandse depots in Bodegraven, Meppel, Venlo, heeft Steenbergen ook crossdockcentra in het Belgische Wommelgem en Chaineux.

De focus ligt op een drietal distributiegoederen: palletdistributie, het transport van banden voor de automotive branche en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Voor dit ADR-transport zijn alle vrachtwagens uitgerust en is iedere chauffeur opgeleid. Het wagenpark van Steenbergen bestaat uit in totaal 200 trucks.

Foto's

 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,200
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden