Transport Online - Onbekende vrouw in Westdorpe begraven

Onbekende vrouw in Westdorpe begraven

Onbekende vrouw in Westdorpe begraven
13-08-2019 16:47 | Binnenland | auteur ANP

WESTDORPE - De nog altijd anonieme vrouw die eind juni doodgeschoten werd gevonden in het Zeeuws-Vlaamse Westdorpe, is dinsdagmiddag begraven op de Zuiderbegraafplaats in Terneuzen. Er was een aantal mensen aanwezig bij het afscheid, sommigen namen bloemen mee. Het waren mensen van de begrafenisonderneming maar ook mensen die de laatste eer kwamen brengen naar aanleiding van een Facebookoproep.

Het is nog steeds onduidelijk wie de vrouw is. De politie kreeg sinds afgelopen weekeinde negentig tips over haar mogelijke identiteit. Een heleboel namen waren al genoemd, aldus een politiewoordvoerster. Maar er zitten ook tientallen nieuwe namen bij. Het gaat dan ook om vrouwen uit het buitenland.

In totaal kreeg de politie tot nu toe 264 tips over de vrouw die op 22 juni werd gevonden door een voorbijganger. Ze is vermoedelijk op een onbekende plaats doodgeschoten en in het weiland aan de Sint Anthoniekade op de Nederlands-Belgische grens achtergelaten. Het gaat om een blanke vrouw van tussen de 50 en 65 jaar met kort rossig haar en een normaal postuur. Ze is 1.65 tot 1.70 meter lang.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,257

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions