Transport Online - Lichaam van vermiste 15-jarige Nora Anne Quoirin gevonden in Maleisië

 


Lichaam van vermiste 15-jarige Nora Anne Quoirin gevonden in Maleisië

Lichaam van vermiste 15-jarige Nora Anne Quoirin gevonden in Maleisië
13-08-2019 14:01 | Buitenland | auteur ANP

SEREMBAM - De stoffelijke resten van het 15-jarige Frans-Ierse meisje Nora Anne Quoirin zijn in het oerwoud ten zuidoosten van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur gevonden. De politie kon dit bevestigen na een lange zoektocht.

De tiener werd door een inwoner naakt gevonden op zo'n 2,5 kilometer afstand van haar hotel, meldt een Maleisische politiechef. Ze lag dood naast een beek in "redelijk heuvelachtig" gebied. Hoe ze om het leven is gekomen, is nog onduidelijk. Woensdag zal sectie op het lichaam worden verricht. De familie vermoedt dat Nora Anne is ontvoerd, al heeft de politie daar geen directe aanwijzingen voor.

Het meisje was 3 augustus met haar ouders en haar broer en zus aangekomen voor een vakantie in een jungle-oord 50 kilometer ten zuidoosten van Kuala Lumpur. De dag na aankomst verdween ze spoorloos uit het hotel. Wat er gebeurd is, is nog steeds een raadsel. Maar het raam waar ze door naar buiten ging, kon alleen van binnenuit geopend worden.

Het meisje had problemen met haar psychische gezondheid en de verdwijning leidde snel tot een enorme zoekoperatie waar politie, brandweer, burgermilities, dorpelingen, sjamanen en militairen bij betrokken zijn geweest. Ook politiemensen uit Ierland, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben geholpen. Wat ook media-aandacht trok, was dat bij de zoekactie is geprobeerd het mogelijk verwarde meisje te lokken met bandopnames van de stem van haar moeder.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,584
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden