Transport Online - Meer dan 2 miljoen kijkers voor 'We zijn er bijna'

Meer dan 2 miljoen kijkers voor 'We zijn er bijna'

Meer dan 2 miljoen kijkers voor 'We zijn er bijna'
13-08-2019 09:57 | Showbizz | auteur Redactie

HILVERSUM - We zijn er bijna is opnieuw het best bekeken programma van de maandag. Meer dan 2 miljoen mensen stemden af op de kampeershow over reislustige vijftigplussers, dat nu al vier weken op rij het best bekeken programma van de maandag is.

Niet eerder wist het Omroep MAX-programma zoveel kijkers te trekken als deze maandag, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tot nu toe stemden iedere week circa 1,7 miljoen mensen af op We zijn er bijna, dat zich dit jaar afspeelt op de Balkan.

Omroep MAX kende een succesvolle maandag, met naast We zijn er bijna nog twee programma's in de top vier van de kijkcijferlijst. Naar MAX Vakantieman keken 1,57 miljoen mensen, Denkend aan Holland, met André van Duin en Janny van der Heijden, trok 1,52 miljoen kijkers. Daarmee stonden de programma's op plek drie en vier in de kijkcijferlijst.

Het tweede best bekeken programma van de dag was het NOS Journaal van 20.00 uur, met 1,9 miljoen kijkers. Vrijwel de gehele top tien bestond uit NPO-programma's, alleen het Half Acht Nieuws van RTL wist zich er met een negende plek tussen te nestelen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 7 juni t/m zondag 13 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions