Clicky

 Automobilist dodelijk ongeval Sint-Oedenrode had teveel gedronken

Automobilist dodelijk ongeval Sint-Oedenrode had teveel gedronken
12-08-2019 12:25 | Binnenland | auteur Redactie

SINT-OEDENRODE - De politie onderzoekt momenteel de precieze toedracht van het ongeluk op de kruising van de Boxtelseweg en de Gemondsedijk in Sint-Oedenrode, tussen Schijndel en Boxtel, ter hoogte van de Korhoen. Daarbij kwamen zondagavond twee mensen om het leven.

Het gaat om een 34-jarige vrouw uit Sint Oedenrode en een 52-jarige man, uit dezelfde plaats. Zij werden op hun snorfiets door een automobilist aangereden. De automobilist is ter plekke aangehouden omdat een blaastest uitwees dat de 49-jarige Boxtelaar teveel alcohol had gedronken, meldt de politie.

De automobilist is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Den Bosch overgebracht. Beide slachtoffers zaten op een snorfiets, die geraakt werd door de auto. De automobilist botste daarna frontaal tegen een boom en raakte ernstig gewond. De slachtoffers zijn ter plekke nog gereanimeerd, maar dit mocht helaas niet meer baten.  De verkeersongevallenanalysedienst doet tactisch en technisch onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De uitkomsten daarvan zijn nog niet bekend. De weg was gisteravond en -nacht voor lange tijd afgesloten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,155
Diesel1,976

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats