Clicky

 
Transport Online - Zeilen van twintig vrachtwagens kapot gesneden op De Wuust

Zeilen van twintig vrachtwagens kapot gesneden op De Wuust

Zeilen van twintig vrachtwagens kapot gesneden op De Wuust
11-08-2019 14:42 | Criminaliteit | auteur Redactie

OIRLO - De politie heeft zondagochtend nabij een tankstation op de Venloseweg in Oirloa twee personen aangehouden die verdacht worden van vernieling en poging tot ladingdiefstal. De verdachten hebben vermoedelijk bij een 20-tal vrachtwagens gaten in de dekzeilen gesneden om te kijken welke lading de vrachtwagens vervoerden met het doel voor hen interessante lading te stelen.

Rond 02.00 uur kreeg de meldkamer van de Eenheid Limburg de melding dat een groepje van zes tot acht personen zich verdacht ophield rond een wit busje tussen de vrachtwagens op parkeerplaats De Wuust. Agenten van de Eenheid Limburg gingen ter plaatse en zagen hoe twee personen vluchtten. In een nabijgelegen sloot kon de eerste verdachte worden aangehouden. Even later kon in een naastgelegen weiland een tweede verdachte worden ingerekend.

Bij de aanhouding van de verdachten is een politiehond ingezet. De politiehond heeft daarbij één verdachte gebeten. De verdachte is lichtgewond geraakt. De aangehouden verdachten zijn een 27-jarige en een 28-jarige man uit Roemenië. De overige verdachten zijn nog voortvluchtig. Ook zijn er personenauto's in beslag genomen die mogelijk afkomstig zijn van de verdachten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,191
Diesel2,063

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats