Film The Hunt wordt niet uitgebracht na woede Donald Trump

Film The Hunt wordt niet uitgebracht na woede Donald Trump
11-08-2019 10:27 | Showbizz | auteur ANP

HOLLYWOOD - Filmstudio Universal heeft besloten de film The Hunt niet uit te brengen, nadat er grote ophef was ontstaan over de verhaallijn. Dat meldt The Hollywood Reporter. In de satirische film jagen rijke mensen op 'deplorables' - de geuzennaam die Trump-fans voor zichzelf gebruiken.

De film zou in september te zien zijn in bioscopen, maar na een reeks massaschietpartijen stoorden veel mensen zich aan de boodschap van de film. Zo ook president Donald Trump, die de film niet bij naam noemde, maar er wel over tweette. "Het liberale Hollywood is racistisch op het hoogste niveau, en heeft veel woede en haat! Ze noemen zichzelf graag 'Elite', maar ze zijn geen elite. Het is zelfs zo dat de mensen waar ze zich tegen afzetten eigenlijk de elite zijn. De film die uitkomt bestaat alleen om chaos en woede uit te lokken. Ze creëren hun eigen geweld, en geven anderen de schuld. Zij zijn de daadwerkelijke racisten, en ze zijn slecht voor ons land!".

De marketing voor The Hunt was al eerder gestopt, kort na de schietpartijen in El Paso en Dayton. In de trailers voor de film is te zien hoe een groep 'deplorables' wakker wordt in een bos, waarna ze snel realiseren dat een groep superrijken op hen jaagt.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden