Transport Online - Onbekende dode vrouw Westdorpe wordt begraven

Onbekende dode vrouw Westdorpe wordt begraven

Onbekende dode vrouw Westdorpe wordt begraven
10-08-2019 09:45 | Binnenland | auteur ANP

TERNEUZEN - De nog immer anonieme vrouw, die 22 juni doodgeschoten werd gevonden in het Zeeuwse Westdorpe, wordt dinsdag 13 augustus begraven. Het is niet gelukt haar identiteit te achterhalen, dus zal er geen familie aanwezig zijn bij de uitvaart in Terneuzen.

Het gaat om een blanke vrouw van tussen de 50 en 65 jaar met kort rossig haar en een normaal postuur. Ze is 1.65 tot 1.70 meter lang. Het naakte lichaam werd die dag rond het middaguur door een voorbijganger gevonden. Ze is vermoedelijk elders neergeschoten en in een weiland gelegd, net aan de Nederlands-Belgische grens. De vrouw was toen al enkele dagen dood. Op die plek lag een vuilniszak met een Franse tekst.

Het onderzoeksteam heeft veel vermissingszaken in Nederland en België onderzocht en er zijn DNA, vingerafdrukken en gebitsgegevens vergeleken. De politie laat weten de hulp van het publiek nodig te hebben, ook in het buitenland. Op politie.nl zijn daarom ook Engelse en Franse oproepen geplaatst.

Tips

Het kan zijn dat de vrouw zelf - of mogelijk de dader - aan haar familie of collega's een reden heeft opgegeven waardoor zij nog steeds in haar omgeving niet gemist wordt, zoals een lange vakantie of werk in het buitenland. Eerder kwamen er al ruim 170 tips binnen, maar die leidden nog niet tot de identiteit van de vrouw, of tot de dader.

Volgens het onderzoeksteam verzorgde de vrouw zichzelf goed. Dat blijkt onder meer uit de staat van haar gebit en nagels. "Vermoedelijk stond ze nog volop in het leven", zegt officier van justitie Kim Weijers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions