Politie schiet op verdachte na overval

Politie schiet op verdachte na overval
09-08-2019 20:17 | Binnenland | auteur ANP

SWALMEN - De politie heeft vrijdagavond gericht geschoten op iemand die probeerde te ontkomen na een gewapende overval op een woning in de Hollestraat in Swalmen. Twee verdachten zijn inmiddels aangehouden, er is er nog een op de vlucht.

Het drietal is volgens de politie betrokken geweest bij de gewapende overval in een woning bij een winkel waarbij ze een 17-jarige bewoonster hebben mishandeld. De jonge vrouw is lichtgewond geraakt. Er werd onder meer een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

De verdachten waren er in een auto vandoor gegaan. De auto stopte op een gegeven moment en de verdachten renden weg. De politie schoot op een van de verdachten die een maisveld in vluchtten. Het is onduidelijk of de nog voortvluchtige verdachte gewond is geraakt.

Een aangehouden verdachte, werd opgepakt in een winkel in Roermond. Even later kon de ander in de buurt van die winkel worden aangehouden. Ze zitten op het bureau en worden verhoord.

De politie zette onder meer een helikopter en speurhonden in voor de zoektocht.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden