Clicky

 
Transport Online - Duikers zoeken in Maleisië naar vermiste 15-jarige Londense Nora Anne Quoirin

Duikers zoeken in Maleisië naar vermiste 15-jarige Londense Nora Anne Quoirin

Duikers zoeken in Maleisië naar vermiste 15-jarige Londense Nora Anne Quoirin
07-08-2019 11:15 | Buitenland | auteur ANP/AFP

KUALA LUMPUR - De Maleisische autoriteiten hebben duikers ingezet bij de zoektocht naar een vermiste tiener uit Londen. De 15-jarige Nora Anne Quoirin verdween spoorloos uit een resort in het Aziatische land.

De duikers doorzochten woensdag een rivier in het bosrijke gebied bij het Dusun Resort. De politie meldt dat meer dan 200 mensen het gebied doorzoeken. Ook worden drones en speurhonden ingezet en is een controlepost opgetuigd op een toegangsweg. De zoekactie is inmiddels al vier dagen gaande.

Een hoge politiefunctionaris zei dat is gezocht naar vingerafdrukken in de kamer waar de tiener als laatste is gezien. "Ons forensische team is door het hele gebouw gegaan", zei Che Zakaria Othman van de politie in de staat Negeri Sembilan. Zeker twintig mensen zijn verhoord.

De autoriteiten stelden eerder dat er geen aanwijzingen zijn dat het meisje is ontvoerd, maar haar familie vertrouwt het niet. Haar grootvader liet weten dat ze niet de gewoonte had weg te lopen en zondag bovendien onder "mysterieuze" omstandigheden verdween. "Het raam stond 's ochtends open en ze was weg."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions