Transport Online - IT-storing British Airways opgelost

IT-storing British Airways opgelost

IT-storing British Airways opgelost
07-08-2019 11:10 | Buitenland | auteur ANP

LONDEN - [update 17:24 uur] De IT-problemen waardoor British Airways woensdag bij drie luchthavens in Londen te maken kreeg met annuleringen en vertragingen, zijn verholpen. Dat liet een woordvoerder van de Britse luchtvaartmaatschappij weten aan het einde van de middag.

Vooral passagiers op korte vluchten werden door de problemen getroffen. In totaal vielen negentig vluchten op Heathrow en Gatwick uit als gevolg van de computerproblemen. Nog eens tweehonderd andere vluchten, ook op London City, vertrokken met vertraging.

De luchtvaartmaatschappij, onderdeel van moederbedrijf IAG, moest overschakelen naar noodvoorzieningen om de overgebleven vluchten door te kunnen laten gaan. Gedupeerde passagiers krijgen hun geld terug of worden kosteloos omgeboekt.

British Airways heeft een moeizaam zomerseizoen tot nu toe. Eerder zorgden bagageproblemen en een andere storing al voor problemen. Daarnaast dreigen piloten voor het eerst in decennia het werk neer te leggen vanwege een loonconflict.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions