Transport Online - Bange momenten voor Pink, crew moet noodlanding maken [+video]

Bange momenten voor Pink, crew moet noodlanding maken

Bange momenten voor Pink, crew moet noodlanding maken [+video]
06-08-2019 13:54 | Incidenten | auteur ANP

AARHUS - Pink heeft in de nacht van maandag op dinsdag haar hart vastgehouden. Er ging namelijk iets mis tijdens de landing van een privévliegtuig met daarin haar crew. Toen het vliegtuig op de Deense luchthaven Aarhus in Tirstrup wilde landen, brak er brand uit in het toestel.

Gelukkig konden de passagiers en bemanningsleden veilig wegkomen en raakte er niemand gewond. Het Duitse vliegtuig kwam uit de Noorse hoofdstad Oslo. Aan boord zaten vier Amerikanen, twee Australiërs, een Brit, twee piloten uit Oostenrijk en Duitsland en een Duitse stewardess, meldt Bild.

De zangeres, die op wereldtournee is met haar Beautiful Trauma tour en net een concert in Oslo heeft gehad, was zelf niet aan boord. Haar manager een een aantal naaste medewerkers wel.

Woensdag geeft Pink een show in de Deense stad Horsens. Met een tussenstop in Duitsland op de 9e, komt Pink 11 augustus naar Nederland. De wereldster geeft dan een optreden op het Malieveld in Den Haag en heeft Davina Michelle in het voorprogramma staan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,321

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions