Transport Online - Man opgepakt na livestream mishandeling kind

 


Man opgepakt na livestream mishandeling kind

Man opgepakt na livestream mishandeling kind
05-08-2019 11:57 | Binnenland | auteur Redactie

LEIDEN - Een 27-jarige verdachte is dit weekend in Leiden opgepakt voor mishandeling van een achtjarige jongen. De man wordt ervan verdacht een 8-jarige jongen te hebben mishandeld. Deze mishandeling zou hij via een livestream in een Facebook-groep uitgezonden hebben, meldt de politie.

De politie ontving in eerste instantie een melding dat er in een Facebook-groep een mishandeling van een kind te zien zou zijn, via een livestream. Er volgden meerdere meldingen uit verschillende plekken in het land. Het politieteam digitale opsporing wist op basis van enkele voorwerpen die op de livestream te zien waren een adres te herleiden naar het centrum van Leiden.

Agenten zijn direct naar de woning toe gegaan, en hebben daar een 27-jarige man aangehouden. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats en verbleef tijdelijk in de woning. Ook troffen agenten de 8-jarige jongen aan die mishandeld werd. Het kind is een familielid van de verdachte. De jongen is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De jongen krijgt professionele hulp.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,584
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden