Transport Online - Chauffeur hardhandig beroofd van bestelbus

Chauffeur hardhandig beroofd van bestelbus

Chauffeur hardhandig beroofd van bestelbus
05-08-2019 10:35 | Binnenland | auteur Redactie

ASSENDELFT - Zondagmiddag heeft de politie drie personen aangehouden voor een overval op een chauffeur van een bestelbus op de Vertrekspoor in Assendelft. Het gaat om een 18-jarige man uit Spijkenisse en om een 19-jarige en 21-jarige man, beide uit Amsterdam.

Rond 11.45 uur kregen agenten een melding van een overval waarbij geweld is gebruikt. Het slachtoffer werd naar de Vertrekspoor gelokt om daar een pakketje af te leveren. Bij aankomst is de man geslagen en zijn de drie mannen er in zijn bestelbus vandoor gegaan. De bestelbus werd aangetroffen op de Kreekrijklaan. Vanaf hier zijn de verdachten gevlucht met een andere auto. Oplettende getuigen hebben de kentekens van beide voertuigen doorgeven. Deze zijn door de politie ingevoerd in het ANPR-systeem.

Niet veel later kreeg de politie een ANPR hit. Het voertuig reed in de richting van Amsterdam. Een oplettende getuigen zag waar de mannen naar binnen zijn gegaan. Op de Houtrijkstraat heeft de politie de verdachten kunnen aanhouden. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions