Transport Online - Ridder & De Vries Transporten kiest voor Wezenberg Polyester Krone koeloplegger met stuuras

 


Ridder & De Vries Transporten kiest voor Wezenberg Polyester Krone koeloplegger met stuuras

Ridder & De Vries Transporten kiest voor Wezenberg Polyester Krone koeloplegger met stuuras
01-08-2019 17:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HOLWERD - Ridder & De Vries transporten is gevestigd op Ameland en heeft ook vestigingen op Schiermonnikoog, en in Holwerd en Leeuwarden. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden bestaat uit transport van en naar de eilanden Ameland en Schiermonnikoog.

Aangezien het transport van en naar de Waddeneilanden een enorme creativiteit vereist in verband met het dagelijkse sterk wisselende vrachtaanbod en de diversiteit aan goederen is er door Ridder & de Vries gekozen voor een Wezenberg Polyester gestuurde koeloplegger, die door de monteurs van Wezenberg volledig op maat aangepast is conform de wensen van de klant.

De oplegger is voorzien van een Carrier Multitemp koelmachine, met de 2e verdamper halverwege de oplegger en twee verschuifbare tussenwanden. Hierdoor is het mogelijk om goederen in drie verschillende temperatuurzones te vervoeren.

De oplegger is tevens voorzien van een 2-tons achtersluitende laadklep van d’Hollandia.

Na eerdere leveringen van Wezenberg Trailers aan Ridder en de Vries is deze oplegger wederom een mooie aanvulling op het wagenpark van Ridder & de Vries. De geschiedenis van Ridder & de Vries gaat al ruim 150 jaar terug.

In de begintijd werden de goederen personen middels paarden naar de boten gebracht. In 1946 werd de eerste vrachtwagen aangeschaft voor het vervoer van goederen op het eiland Ameland. Nu 150 jaar later beschikt Ridder & de Vries over een modern divers wagenpark, welke er voor zorgt dat de Waddeneilanden elke dag bevoorraad kunnen worden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,605
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden