Transport Online - Air Seychelles vliegt met Afrika's eerste Airbus A320neo

Air Seychelles vliegt met Afrika's eerste Airbus A320neo

Air Seychelles vliegt met Afrika's eerste Airbus A320neo
01-08-2019 11:52 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SEYCHELLEN - Air Seychelles, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Republiek der Seychellen, heeft de eerste A320neo van Afrika in lease genomen van CDB Aviation en is daarmee de eerste Afrikaanse luchtvaartmaatschappij die het A320neo-vliegtuig exploiteert.

Met het nieuwe vliegtuig kan Air Seychelles de capaciteit van haar netwerk vergroten, terwijl het aanzienlijke brandstofbesparingen oplevert en de operationele kosten van de luchtvaartmaatschappijen verlagen.

De nieuwe A320neo van Air Seychelles is uitgerust met een nieuw inflightproduct dat de nieuwste trends in de luchtvaartindustrie weerspiegelt en passagiers meer comfort en een verbeterde reiservaring biedt. Met zijn breedste cabine met één gangpad biedt de A320neo Air Seychellen ongeëvenaard comfort in alle klassen.

De A320neo is 's werelds meest geavanceerde en zuinige vliegtuig met één gangpad. De A320neo-jetliner van Air Seychelles wordt aangedreven door de nieuwe generatie LEAP-1A-motor van CFM International en beschikt over grote, brandstofbesparende wingtips beter bekend als Sharklets.

Met de toevoeging van 32 nieuwe Airbus-exploitanten op het continent sinds 2010, worden vandaag 243 Airbus-vliegtuigen gevlogen door Afrikaanse luchtvaartmaatschappijen, waarvan 145 vliegtuigen van de A320-familie zijn. 

Foto's

  • Sipke Appel
    Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen