Clicky


Komend weekend opnieuw groot onderhoud aan de A2

Komend weekend opnieuw groot onderhoud aan de A2
01-08-2019 10:34 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

AMSTERDAM - Aankomend weekend, vrijdag 2 augustus 19:00 uur tot maandag 5 augustus 05:00 uur, voert Rijkswaterstaat voor het zevende weekend onderhoudswerkzaamheden uit aan de A2 tussen Holendrecht en de Leidsche Rijntunnel.

Afsluitingen en omleidingen

Het komende weekend is de hoofdrijbaan afgesloten voor het doorgaande verkeer tussen de Leidsche Rijntunnel en Maarssen in de richting van Amsterdam.

Verkeer wordt via de parallelbaan van de A2 geleid. Ook op- en afrit (8) Utrecht-Centrum van de A2 richting Amsterdam zijn afgesloten. Net als de verbindingsweg A12/A2 ter hoogte van knooppunt Oudenrijn (Den Haag richting Amsterdam). Daarnaast is ook de verbindingsweg A27/A2 dicht ter hoogte van knooppunt Everdinge (Breda richting van Amsterdam). Omleiding volgen via de gele borden.

Houd rekening met een extra reistijd die kan oplopen tot meer dan 30 minuten.

Tijdens de werkweekenden blijven er wel twee rijstroken beschikbaar tussen de Leidsche Rijntunnel en Maarssen richting Amsterdam, waardoor doorgaand verkeer mogelijk blijft. Het verkeer wordt omgeleid bij de afsluiting van op- en afrit (8) Utrecht-Centrum richting Amsterdam.