Transport Online - Keurmerk Transport en Logistiek voor Transportbedrijf Gesink

Keurmerk Transport en Logistiek voor Transportbedrijf Gesink

Keurmerk Transport en Logistiek voor Transportbedrijf Gesink
30-07-2019 16:10 | Transport | auteur Redactie

ZELHEM - Het Gelderse Transportbedrijf Gesink ontving afgelopen week het Keurmerk Transport en Logistiek, met als specialisatie bouwmaterialenvervoer.

Het Keurmerk Transport & Logistiek laat zien dat Gesink structureel werkt aan het verbeteren van de eigen bedrijfsvoering. Daartoe maakt het transportbedrijf gebruik van het managementmodel van het Instituut Nederlandse Kwaliteit, dat ondernemers ondersteunt bij het realiseren van ambities op het vlak van onder meer milieu, veiligheid en goed ondernemerschap.

De specialisatie bouwmaterialenvervoer laat zien dat Gesink tevens voldoet aan de specifieke eisen die van belang zijn voor klanten van bouwmaterialenvervoerders, zoals de leverbetrouwbaarheid.

Gesink ziet in het Keurmerk Transport en Logistiek een instrument om het onderscheidend vermogen uit te stralen richting chauffeurs, markt en omgeving. Het transportbedrijf bestaat al 160 jaar, telt 135 medewerkers en beschikt over een vloot van circa honderd vrachtwagens die zich hoofdzakelijk binnen Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België bewegen.

Gesink specialiseert zich in onder meer groupagevervoer (bundeling van zendingen voor verschillende klanten), bouwlogistiek en transport van gevaarlijke stoffen. Daarnaast beschikt Gesink over een Europese expeditieafdeling en een magazijn.

Eerder al bemachtigde Gesink een ISO 9001: 2015-certificaat en Lean and Green-award.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions