Transport Online - Ernstige aanrijding met drie vrachtwagens op A67: chauffeur overleden [+foto's]

Ernstige aanrijding met drie vrachtwagens op A67: chauffeur overleden

Ernstige aanrijding met drie vrachtwagens op A67: chauffeur overleden [+foto's]
29-07-2019 13:21 | Ongevallen | auteur Redactie | ANP

ASTEN - [update 17:09 uur] Door een ongeluk tussen drie vrachtwagens op de A67 bij Someren is een chauffeur om het leven gekomen en zijn twee chauffeurs gewond geraakt. Er lekt vloeistof uit een vrachtwagen die gevaarlijke stoffen vervoert. "Het is een geringe lekkage van een gevaarlijke vloeistof", zegt een woordvoerder van de brandweer. Wat voor vloeistof moet volgens hem nog worden vastgesteld, maar het levert geen gevaar op voor de omgeving.

Twee vrachtwagens zijn door een berger meegenomen. De truck met de gevaarlijke stoffen wordt na de avondspits door het bergingsbedrijf geborgen, meldt de brandweer.

De snelweg in de richting Eindhoven was lange tijd afgesloten tussen afrit Liessel en Asten, wat voor lange files zorgde. Inmiddels is één rijstrook weer open. De verwachting is dat de volledige weg rond 21.00 uur weer opengaat, zegt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. Hij adviseert om te rijden via de A2 en de A73.

De toedracht van het ongeval is onbekend. De politie heeft het technisch onderzoek ter plaatse afgerond en doet verder onderzoek naar de toedracht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen