Transport Online - Van Kasteren en Becx met Team De Rooy naar Dakar Rally

Van Kasteren en Becx met Team De Rooy naar Dakar Rally

Van Kasteren en Becx met Team De Rooy naar Dakar Rally
26-07-2019 18:51 | Algemeen | auteur Redactie

SON - Janus jr van Kasteren en Michiel Becx doen als nieuwe leden van Petronas Team De Rooy Iveco mee aan de Dakar Rally 2020. Van Kasteren (32) zal met de Iveco Powerstar een gooi doen naar een hoge klassering. Becx (44) zal met een nieuw te bouwen Iveco Trakker de functie van snelle assistentie gaan vervullen.

Beide Brabanders hebben al ervaring in de Dakar, al haalden ze de finish nog niet vanwege technische problemen.

Janus jr van Kasteren uit Veldhoven reed de afgelopen twee jaar met de truck, maar viel beide keren kort voor de finish uit. Daar stond tegenover dat hij een aantal indrukwekkende top 10-klasseringen behaalde. Eerder al deed hij ruime ervaring op in de Morocco Desert Challenge en de Baja Aragon met zowel een truck als een ssv.

Michiel Becx uit Vessem maakte afgelopen januari zijn debuut in de Dakar met de Mitjet buggy. Met die auto won hij een etappe in de Morocco Desert Challenge, waarin hij eerder al het ssv-klassement won.

Petronas Team De Rooy Iveco zal met vier of vijf trucks meedoen aan de Dakar Rally. Over de precieze invulling daarvan hoopt het team op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen geven. Een en ander is afhankelijk van de uitkomst van gesprekken met onder meer Iveco.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions