Transport Online - Nieuwe Scania G410 CNG voor FirstClass Couriers & Transport

Nieuwe Scania G410 CNG voor FirstClass Couriers & Transport

Nieuwe Scania G410 CNG voor FirstClass Couriers & Transport
26-07-2019 15:39 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WINSCHOTEN - FirstClass Couriers & Transport is sinds vandaag de trotse eigenaar van een nieuwe Scania G410 CNG. De Scania is fluisterstil, krachtig goede actieradius en natuurlijk schoon op groengas.

René de Vries van FirstClass kiest bewust voor groengas: steeds meer opdrachtgevers vinden dit belangrijk en er zijn financiële voordelen, zoals in 2019 en in 2020 geen maut (tol) kosten in Duitsland.

FirstClass beschikt sinds 2011 al over groengas voertuigen in het wagenpark en met deze beauty erbij staat de teller op tien.

Deze Scania CNG trekker wordt flexibel ingezet voor route werk, spoedwerk en samen met een city trailer op de Europese wegennet te vinden zal zijn.  De city trailer heeft schuifzeilen, schuifdak liftas en stuuras en is adr uitgevoerd.

Het is de eerste CNG truck in de provincie Groningen met een wielbasis van 3.950mm en 9 Tons luchtgeveerde vooras. Hierdoor is het mogelijk om acht flessen aan het chassis te kunnen hangen waarmee er een actieradius van circa 700 km kan worden gehaald.

Deze rijk uitgeruste G cabine is uitgerust met een normaal dak, volledige LED verlichting, een retarder en ACC. De G410pk motor met een sterk koppel van 2100nm doet goed en fluisterstil zijn werk.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,627
Diesel1,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions