Clicky

 
Transport Online - Van den Bosch introduceert FreightInsight

Van den Bosch introduceert FreightInsight

Van den Bosch introduceert FreightInsight
23-07-2019 11:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ERP - Van den Bosch Transporten heeft een nieuwe stap gezet op het gebied van supply chain connectivity. Met de introductie van FreightInsight biedt de logistiek dienstverlener haar relaties voortaan realtime inzicht in de actuele status van ladingen. Ook geeft het online portal toegang tot aanvullende informatie, waaronder de verwachte aankomsttijd, voorgaande ladingen en ladingsrapportages.

“Met FreightInsight komen we tegemoet aan de groeiende behoefte aan traceerbaarheid, transparantie en connectiviteit binnen de logistieke keten”, motiveert Pirke van den Elsen. Als Manager Business Development bij Van den Bosch Transporten was hij intensief betrokken bij de ontwikkeling en introductie van het online klantportal.

Realtime inzicht in orders

FreightInsight is geïnspireerd op de track- en trace-informatie die je als consument ontvangt wanneer je online een pakket bestelt. Van den Elsen licht toe: “Iedereen wil weten wat er met zijn of haar order gebeurt. Binnen het bulktransport is dat niet anders. Dankzij FreightInsight hebben onze relaties voortaan realtime inzicht in hun logistieke stromen. Via een persoonlijk dashboard kunnen ze eenvoudig de actuele status van hun orders volgen, inclusief de te verwachten en daadwerkelijke aankomsttijd. Ook krijgen ze toegang tot aanvullende informatie, zoals voorgaande ladingen, beladingsgraad, laad- en losgewicht, temperatuur en eventuele afwijkingen.”

Connectiviteit en transparantie

De introductie van FreightInsight is onderdeel van de campagne Transforming Logistics Together. Onder deze noemer heeft Van den Bosch onlangs een aanvullend pakket aan vernieuwende logistieke diensten geïntroduceerd. Het volgen van ladingen is een van de aanvullende services die voortaan worden aangeboden. “Maar we gaan nog een stap verder”, vervolgt Van den Elsen.

“Het is onze ambitie om deze data niet alleen aan te bieden, maar ook beschikbaar te stellen voor verdere integratie in de logistieke systemen van onze relaties. Wij noemen dit ‘Track & Connect’. Op deze manier geven we samen met onze relaties én hun partners invulling aan connectiviteit en transparantie binnen de logistieke keten.”

Foto's

 • J.Roeland
  VAN DEN BOSCH
 • J.Roeland
  VAN DEN BOSCH
 • Van den Bosch vof
  Van den Bosch vof

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


  Actuele wachttijd Eurotunnel


  Andere Europese Landen


  Overige Verkeersinformatie

  Rijverboden