Dronken man slaat en bespuugt politieagente in Tilburg

Dronken man slaat en bespuugt politieagente in Tilburg
23-07-2019 10:34 | Misdaad | auteur Redactie

TILBURG - De politie heeft maandagavond een 27-jarige man aangehouden nadat hij een politieagente in het gezicht heeft geslagen en gespuugd. De politievrouw raakte hierbij gewond aan haar gezicht.

De Ossenaar benaderde agenten rond 22.45 uur op het Piusplein om hen iets te vragen, maar deed dit terwijl hij sprak met consumptie. De man kwam zodanig dicht bij één van de agenten te staan dat hem verzocht werd om afstand te nemen. Dit deed hij niet waarna hij zich richtte tot de andere agent. Daar deed hij hetzelfde en ook toen werd hem verzocht afstand te houden. De man was het daar niet mee eens en pakte de dienstfiets van een van de agenten en gooide deze tegen hen aan.

De dienders hebben de man aangehouden, waarbij hij zich enorm verzette. De verdachte heeft een van de agenten meerdere keren harde vuistslagen tegen het hoofd gegeven en in haar gezicht gespuugd. De betrokken politievrouw raakte hierbij gewond aan haar gezicht en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Uit een blaastest later die nacht bleek dat de verdachte erg veel had gedronken. De man blies een waarde van 640 ugl, meldt de politie.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,452

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden