Advocaat: Imanuelle Grives bereidde zich écht voor op rol

Advocaat: Imanuelle Grives bereidde zich écht voor op rol
23-07-2019 00:18 | Showbizz | auteur ANP

BOOM - De Nederlandse actrice Imanuelle Grives is afgelopen weekend gearresteerd op het Belgische festival Tomorrowland voor drugsbezit. Volgens haar advocaat had de 34-jarige Vechtershart-ster de middelen bij zich om zich voor te bereiden op een acteerrol.

"Ik vond het eerst ook een onwaarschijnlijk verhaal", erkent Koen Vaneecke maandagavond. "Maar ze wilde zich echt voor een nieuwe film inleven in haar rol als drugshandelaar. Ze wilde ervaren hoe het in zijn werk gaat en welke spanning erbij komt kijken. Maar ze heeft er niks van gebakken en is betrapt. Ze beseft nu ook dat het een hele domme actie is geweest. Maar we moeten dit verhaal zeker nuanceren. Ik doe veel drugsgerelateerde zaken, maar dit is toch echt een ander geval. Ze is geen standaard drugshandelaar of iemand die verslaafd is."

De actrice is voorgeleid voor de onderzoeksrechter en blijft voorlopig tot vrijdag vastzitten. "We hopen maar dat de rechter haar verhaal ook aannemelijk vindt. We moeten eerst vrijdag afwachten, maar hopelijk zal het straks allemaal meevallen." Grives maakte haar debuut in de speelfilm Alleen maar nette mensen. Sindsdien was zij onder meer te zien in Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Celblok H. Ook deed de actrice mee aan Wie is de mol?

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries stelde eerder op dat avond het verhaal van Grives "niet geloofwaardig te vinden. Er is niets waaruit blijkt dat haar verhaal klopt."Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden