Vrouw (59) overleden na bootongeluk Dordrecht

Vrouw (59) overleden na bootongeluk Dordrecht
23-07-2019 00:24 | Binnenland | auteur ANP

DORDRECHT - Eén van de twee slachtoffers van het bootongeluk maandagmiddag in het 3e Merwedekanaal in Dordrecht, is overleden. Dat meldt de politie. Het gaat om een vrouw van 59 jaar oud uit Papendrecht. Het andere slachtoffer, een meisje van zestien, ligt nog in het ziekenhuis. Haar toestand is stabiel.

De twee waren van een bootje in het water gevallen. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk, maar mogelijk zijn ze met hoge snelheid tegen de kade gebotst. Dat liet de brandweer maandag weten. Verschillende duikteams werden ingezet bij de zoekactie. Ook andere hulpdiensten kwamen ter plaatse.

De hulpdiensten waren lange tijd in de veronderstelling dat er nog meer drenkelingen waren, maar dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden