Transport Online - Actrice Imanuelle Grives op festival opgepakt met drugs

Actrice Imanuelle Grives op festival opgepakt met drugs

Actrice Imanuelle Grives op festival opgepakt met drugs
22-07-2019 19:18 | Showbizz | auteur ANP

BOOM - De Nederlandse actrice Imanuelle Grives is afgelopen weekend gearresteerd op het Belgische festival Tomorrowland. Dat laat het Belgische parket weten. Ze had verschillende soorten drugs bij zich in meer dan gebruikershoeveelheden, en wordt verdacht van drugshandel. Ook bij een huiszoeking op haar Airbnb-adres zijn drugs gevonden.

De 34-jarige Grives had de middelen volgens haar advocaat Koen Vaneecke bij zich om zich voor te bereiden op een acteerrol. "Ik vond het eerst ook een onwaarschijnlijk verhaal, maar ze wilde zich echt voor een nieuwe film inleven in haar rol als drugshandelaar. Ze wilde ervaren hoe het in zijn werk gaat en welke spanning erbij komt kijken. Maar ze heeft er niks van gebakken en is betrapt. Ze beseft nu ook dat het een hele domme actie is geweest. Maar we moeten dit verhaal zeker nuanceren. Ik doe veel drugsgerelateerde zaken, maar dit is toch echt een ander geval. Ze is geen standaard drugshandelaar of iemand die verslaafd is."

De actrice is voorgeleid voor de onderzoeksrechter en blijft voorlopig tot vrijdag vastzitten. "We hopen maar dat de rechter haar verhaal ook aannemelijk vindt. We moeten eerst vrijdag afwachten, maar hopelijk zal het straks allemaal meevallen."

Grives maakte haar debuut in de speelfilm Alleen maar nette mensen. Sindsdien was zij onder meer te zien in Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Celblok H. Ook deed de actrice mee aan Wie is de mol?.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions