Transport Online - Politie haalt grote geldbedragen uit rugzak en plafond

Politie haalt grote geldbedragen uit rugzak en plafond

Politie haalt grote geldbedragen uit rugzak en plafond
19-07-2019 13:21 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - De politie deed afgelopen dinsdag vier invallen in een lopend onderzoek naar onder meer handel in verdovende middelen. Daarbij is een 27-jarige man aangehouden De man kwam een woning uitlopen met ruim twee ton in zijn rugzak. Bij doorzoekingen werden nog tienduizenden euro’s en drie kilo heroïne gevonden, meldt de politie vrijdag.

De invallen en doorzoekingen in woningen en bedrijfspanden in het centrum van Rotterdam, Rotterdam-Noord en Rotterdam-West werden gedaan door team parate eenheid en de basisteams van de verschillende districten. Bij een woning in het centrum van Rotterdam zagen agenten opvallend veel vingerafdrukken op het plafond. Toen zij de plafondplaten verschoven, kwam er een tas met ruim 28.000 euro contant geld tevoorschijn.

Net op het moment dat de politie een woning in Rotterdam-Noord wilde gaan doorzoeken, stapte er een man het pand uit. Hij had een rugzak bij zich met daarin meer dan 200.000 euro contant geld.  Hij is aangehouden op verdenking van witwassen en zit vast.

Tijdens de acties is er naast veel contant geld ook nog drie kilo heroïne gevonden en meerdere dure tassen en horloges. Het onderzoek gaat de komende tijd nog verder. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions