Transport Online - ITS Breda neemt operationele werkzaamheden Vedder Worldwide Logistics over

 


ITS Breda neemt operationele werkzaamheden Vedder Worldwide Logistics over

ITS Breda neemt operationele werkzaamheden Vedder Worldwide Logistics over
18-07-2019 16:15 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

BREDA/BERGEN OP ZOOM - ITS Breda neemt per 22 juli aanstaande de operationele werkzaamheden van Vedder Worldwide Logistics uit Bergen op Zoom over. In mei overleed directeur/eigenaar Kevin Vedder. Dit had een grote impact op het bedrijf. Om toch de service te verlenen die het bedrijf gewend was is besloten een samenwerkingsverband met ITS Breda aan te gaan.

"In onze zoektocht naar een goede partner stond voor ons centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd zou worden. Het moest een ervaren partner worden die professioneel is en oog voor de klant heeft. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat ITS Breda deze service biedt", aldus Juanita Vedder-Garcia.

ITS Breda is een gerenommeerde naam in de transportwereld met vestigingen in Nederland en Turkije en heeft de beschikking over diverse opslagruimtes die strategisch gelegen zijn in Nederland. Voor het transport heeft ITS Breda een eigen vloot van 60 wagens die rondrijden in Europa. Tevens hebben zij diverse jarenlange relaties opgebouwd met vervoerders in binnen- en buitenland die staan voor kwaliteit en service en kunnen daardoor een Europese dekking aanbieden.

De ervaring die ITS Breda al heeft in het internationale vervoer en de ervaring van Vedder Worldwide Logistics met het bedienen van met name Spanje en Portugal, zullen zorgen voor een betere en flexibelere dienstverlening.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,604
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden