Transport Online - Twee nieuwe Nooteboom EURO-PX diepladers voor Van Wieren Special

Twee nieuwe Nooteboom EURO-PX diepladers voor Van Wieren Special

Twee nieuwe Nooteboom EURO-PX diepladers voor Van Wieren Special
18-07-2019 10:47 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EMMELOORD - Van Wieren Special uit Emmeloord heeft zojuist haar transportvloot verder uitgebreid met 2 nieuwe EURO-PX diepladers. De nieuwste investering betreft een 3-aslijnen Pendelas dieplader met 1-assige geïntegreerde interdolly, type EURO-86-13IFP, en een 4-aslijnen PXE dieplader met 2-assige afneembare interdolly, type EURO-122-24ICP.

De EURO-86-13IFP kenmerkt zich door de uiterst compact ingebouwde dolly waardoor een aanzienlijke gewichtsbesparing en dus hoger nuttig laadvermogen gerealiseerd wordt. De zwanenhals van de 1bed3 is geschikt voor zowel 3- als 4-assige trekkers. Tevens kan de koppeldruk verhouding in vele standen worden ingesteld, zodat het laadvermogen van de trekker maximaal wordt uitgenut.

Voor het vervoer van grotere en zwaardere bouwmachines, is het wagenpark uitgebreid met een 2bed4 EURO-PX dieplader die is uitgerust met een brede uitschuifbare laadvloer en een afneembare Interdolly Compact. De zwanenhals is geschikt voor zowel 4-assige als 5-assige trekkers.

Van Wieren Special BV – al vele decennia lang een gerenommeerde klant van Nooteboom - is gespecialiseerd in het vervoeren en distributie van zelfrijdende machines tot een gewicht van 100 ton. Deze machines, vaak bestemd voor de wegenbouw, industrie, landbouw kunnen zowel op banden als op rupsen staan.

Daarnaast vervoert Van Wieren Special BV ook alle andere exceptionele ladingen zoals bijvoorbeeld (onderdelen voor) windmolenparken, gasturbines, pijpleidingen, enz. Voor al dit vervoer beschikt Van Wieren Special over een zeer uitgebreide vloot van Nooteboom EURO-PX diepladers in diverse uitvoeringen, variërend van 3-assige diepladers tot aan 5-assige diepladers met 3-assige Interdollies.

Van Wieren was één van de eerste transporteurs die in 2005 de keus maakte voor de Nooteboom PXE dieplader vanwege de brede en diepe gieksleuf in het assenstel gecombineerd met het grote draagvermogen en manoeuvreerbaarheid van de pendelassen. Een keuze die na al die jaren de sterke band tussen Nooteboom en Van Wieren Special onderstreept.

Van Wieren Special beschikt over een zeer uitgebreide vloot van Nooteboom EURO-PX diepladers in diverse uitvoeringen, variërend van 3-assige diepladers tot aan 5-assige diepladers met 3-assige Interdollies.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,660
Diesel1,323

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions