Transport Online - Twee nieuwe DAF FAN CF's voor Gemeente Bronckhorst

Twee nieuwe DAF FAN CF's voor Gemeente Bronckhorst

Twee nieuwe DAF FAN CF's voor Gemeente Bronckhorst
18-07-2019 10:17 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BRONCKHORST - Recentelijk mocht Bakker Bedrijfswagens Doetinchem twee nieuwe DAF FAN CF.370 DC chassis afleveren bij de Gemeente Bronckhorst.

Deze nieuwe DAF’s zijn voorzien van een hydrostatische 10T vooras. Er zijn omstandigheden waarin achterwielaandrijving niet genoeg is om de vereiste prestaties te krijgen. Hierin biedt Ginaf met HydroAxle+ dé oplossing met additionele tractie op de vooras.

Met een simpele druk op de knop is er extra trekkracht op de vooras beschikbaar. De talloze grote voordelen zijn: gelijke chassishoogte, maximale trekkracht vanuit stilstand, geen stuuruitslagbeperking, geringe gewichtstoename, aandrijving onafhankelijk van de achterwielen, brandstofbesparing (10 procent) en tijdelijk hoge trekkracht op de voorwielen.

De chassis' zijn tevens voorzien van een ASH Group DIN plaat t.b.v. een hydraulische zoutstrooier. De kraan en opbouw zijn geleverd door HIAB, dit is een Z-HiPro 191C-2 met een bereik van 8.4 meter en een Vossebelt kipper installatie die zowel achterwaarts als zijwaarts kan kippen. Een mooie complete DAF inzetbaar voor vele toepassingen in de Gemeente Bronckhorst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions