Clicky

 
Transport Online - Pier op vliegveld Düsseldorf ontruimd

Pier op vliegveld Düsseldorf ontruimd

Pier op vliegveld Düsseldorf ontruimd
17-07-2019 19:05 | Buitenland | auteur ANP/DPA

DÜSSELDORF - Op het vliegveld van Düsseldorf is woensdagmiddag een pier ontruimd omdat verscheidene reizigers door een nooddeur naar binnen waren gekomen. Volgens de luchthavenautoriteiten werden zo'n duizend passagiers naar buiten gedirigeerd om opnieuw te worden gecontroleerd door de bewaking. Onder hen ook de mensen die al in vliegtuigen zaten waarvoor het boarden nog bezig was.

De boosdoeners hadden de veiligheidsdeur geopend door op de noodknop te drukken. Daarop werd besloten tot de ontruiming om het betrokken deel van de terminal te doorzoeken op mogelijk ongezien binnengebrachte gevaarlijke dingen. Na drie kwartier was dat afgerond en kon het normale bedrijf worden hervat.

Een woordvoerder zei wel dat tot in de avond rekening moest worden gehouden met vertraging. Eerder op de dag heerste er ook al chaos op Düsseldorf Airport door het uitvallen van het bagageverwerkingssysteem. Naar schatting 2500 koffers bleven staan terwijl de eigenaren naar hun vakantiebestemming vlogen. Onder de gedupeerden de voormalige Duitse tennisvedette Boris Becker, die zijn beklag deed via Twitter.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions